Prodej rodinného domu v Mirošovicích, Rataje nad Sázavou

12 998 000 Kč

00365

ID nemovitosti

1 005 m2

Velikost

Popis

Hledáte rodinný dům, který Vám nabídne spojení běžného života a relaxace zároveň? Nabízíme Vám dům o užitné ploše 160m2 a pozemku 1.005m2. Dům je ideální pro běžný život, ale i jako místo vhodné pro rekreaci. V domě se nachází hlavní obývací prostor, který díky své velikosti (45m2) nabízí místo, kde může rodina trávit společný čas nejen u krbu. Místnost se saunou z cedrového dřeva, bazénem s protiproudem a sprchou. Dále ložnice, dvě komory (z toho jednu lze předělat například na dětský pokoj), dílna, dvě toalety a kryté stání pro auta.

Obec Mirošovice je místo, které Vám nabídne nedotčenou přírodu, ve které můžete trávit čas se svou rodinou. Okolí je ideální pro výlety na kole a procházky lesem. Své si zde ale najdou i vášniví houbaři. Mirošovice je vesnice, část městyse Rataje nad Sázavou. Praha je vzdálená 45 min. autem.

Nemovitost je téměř soběstačná, podle toho se odvíjí nízké měsíční náklady.

Teplo je řešeno tepelným čerpadlem, lze vytápět i krbem. Voda řešena vlastní vrtanou studnou, na pozemku se nachází ČOV. Nosné obvodové zdivo z cihel o tl. 500mm. Stavba byla dokončena na konci roku 2008. K nemovitosti je aktuálně pronajat sousedící pozemek (1.026m2), nájemní smlouva je platná do roku 2026, cena za pronájem pozemku je 400Kč/rok.

Občanská vybavenost se nachází nejblíže v Rataji nad Sázavou. (5 minut jízdy autem)

Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte se mi ozvat, na vaše dotazy Vám rád odpovím.

Are you looking for a family home that offers both everyday living and relaxation? We present to you a house with a usable area of 160m2 and a plot of 1,005m2. This house is perfect for everyday life as well as being a place ideal for recreation. Inside, you’ll find the main living area, which, thanks to its size (45m2), offers a space where the family can spend quality time together, not just around the fireplace. There is also a room with a cedar wood sauna, a counter-current swimming pool, and a shower. Furthermore, the house includes a bedroom, two storage rooms (one of which can be converted into a children’s room), a workshop, two toilets, and a covered carport.

The village of Mirošovice offers unspoilt nature where you can spend time with your family. The surroundings are perfect for cycling trips and walks in the forest, and mushroom enthusiasts will find their paradise here. Mirošovice is part of the township of Rataje nad Sázavou. Prague is a 45-minute drive away.

The property is almost self-sufficient, which results in low monthly costs.

Heating is provided by a heat pump, with the option of using the fireplace. Water is sourced from a private well, and there is a wastewater treatment plant on the plot. The load-bearing external walls are made of 500mm thick bricks. The building was completed at the end of 2008. Additionally, there is an adjacent rented plot (1,026m2) with a lease valid until 2026, for a rental fee of 400 CZK per year.

Call me, I will be happy to show you the property.

Adresa

Adresa: Rataje nad Sázavou
  • Země: Czech Republic
  • Město: Rataje nad Sázavou
Otevřít v Google Maps
  • ID nemovitosti 00365
  • Cena 12 998 000 Kč
  • Typ nemovitosti Na prodej
  • Velikost 1 005 m2
  • Kategorie Domy Rodinný
  • Lokalita Rataje nad Sázavou
  • Okres Kutná Hora
  • Plocha 1.005 m²
  • Stav objektu Velmi dobrý
  • Budova Cihlová
  • Rok kolaudace 2008
  • Energetická náročnost budovy A - Mimořádně úsporná

Kontakt

Jakub Mejstřík

realitní makléř
+420 775 707 302
jakub@khreality.cz
Další nemovitosti